LID OF LEIDING WORDEN BIJ SCOUTING MIERLO-HOUT?

Als scouting zijn we altijd op zoek naar nieuwe leden voor onze groepen, maar ook zijn we op zoek naar leiding voor de groepen.
Van welke groep je lid kan worden is afhankelijk van je leeftijd en of je een jongen of meisje bent. De bevers is een gemengde groep voor kinderen van 5 tot 7 jaar. De kabouterwelpen is een groep meiden tussen 7 en 10 jaar en de welpen zijn een jongensgroep in diezelfde leeftijd. De gidsen is een meiden groep tussen 10 en 14 jaar en de verkenners zijn daar dan weer de jongensvariant op. Ben je ouder dan kom je terecht bij de Explorers. Keuze genoeg dus.
Om deze groepen goed te laten draaien tijdens de zaterdagmiddagen, de weekenden en kampen hebben we natuurlijk ook leiding nodig. Lijkt het je leuk om bij een van deze bovengenoemde leiding te worden dan kun je dat ook aangeven. Als leiding wordt er van je verwacht dat je meedoet en meedenkt over de programma's die worden gedraaid voor je groep. Ook zijn er jaarlijks enkele gezamenlijke scoutingactiviteiten waarbij je ninzet wordt verwacht. En natuurlijk sluit je elk seizoen af met een geweldig zomerkamp met je eigen groep.

Mocht je je willen opgeven als lid of leiding maak dan gebruik van de inschrijfformulieren die je in het menu kunt vinden onder contact.