Gezocht: Leiding voor onze Scouting Groepen

Bij jij die enthousiaste man of vrouw die als vrijwilliger aan de slag wil?

Een vereniging als Scouting kan niet zonder vrijwilligers. Voor een aantal van onze groepen (ochtend/middag) zijn wij zéér dringend op zoek naar enthousiaste volwassenen die zich een paar uurtjes per week willen inzetten voor Scouting, binnen één van onze leidingteams.

Heb je zelf interesse of ken je een vader, moeder, oom, tante, broer, zus, buurman, buurvrouw etc. die houdt van avontuur, op zoek is naar uitdaging en goed met kinderen kan omgaan, mail dan naar info @scoutingmierlohout.nl of loop eens binnen. Wij nodigen je graag uit om vrijblijvend een kijkje te komen nemen.

Wist je dat Scouting de grootste jeugd- en jongerenorganisatie is wereldwijd? Met maar liefst 38 miljoen leden in zo’n 160 landen. Scouting organiseert wekelijks leuke bezigheden voor haar leden, met een ruim gevarieerd aanbod aan activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan sport, spel, creativiteit en sociale ontwikkeling waarbij kinderen worden gestimuleerd om zelfstandig te worden en te leren samenwerken.