Scouting Mierlo-Hout is een zeer actieve vereniging in het hart van de Helmondse wijk Mierlo-Hout, met als doel alle kinderen en jongeren van 5 t/m 18 jaar wekelijks een leuke activiteit te bezorgen. Zoek je een leuke, actieve en sociale vrijetijdsbesteding? Lees dan snel verder.

Scouting is een leuke manier om je vrije tijd te besteden. Je leert ook nog een heleboel, met name zaken die je op school of thuis niet zo snel tegenkomt. Samen steeds weer op zoek naar nieuwe uitdagingen om je grenzen te verleggen. Dat is nou typisch Scouting. Wereldwijd spelen maar liefst 32 miljoen jongens en meisjes wekelijks het spel van Scouting in meer dan 160 landen.

Ben jij tussen de 5 en 18 jaar en denk je dat Scouting wel iets voor jou is? Kijk hieronder bij welke groepen en ruimte is en klik hierboven op Contact > Lid worden voor meer informatie en het aanmeldformulier om vrijblijvend eens te komen kijken.

Op dit moment is er ruimte voor nieuwe leden bij:
- Bevers  (5-7 jaar, zaterdagmiddag, gemengd)
- Welpen (7-10 jaar, zaterdagmiddag, jongens)
- Kabouterwelpen (7-10 jaar, zaterdagmiddag, meisjes)
- Explorers (14-18 jaar, dinsdagavond, jongens en meiden)

Helaas is er bij onderstaande groepen sprake van een wachtlijst. Voor deze groepen zijn we dringend op zoek naar nieuwe vrijwilligers om op verantwoorde wijze meer leden te kunnen accepteren.
- Gidsen (10-14 jaar, zaterdagmiddag, meisjes)
- Verkenners (10-14 jaar, zaterdagmiddag, jongens)