Sport & Spel.png
Avonturier.png

Geslaagd Winterweekend

Alle foto's van ons zeer geslaagde Winterweekend in Tilburg van 21 t/m 23 november zijn terug vinden in het fotoboek.

Installatie

Op 25 oktober hebben we 8 gidsen geïnstalleerd als echte gidsen! Elle, Vera, Noortje, Jana, Meike, Lisa-Marie, Nieke en Nina welkom bij de gidsen!

Zomerkamp 2014

“Wie gaat er mee naar de Zuiderzee?” – Zomerkamp Nunspeet 2014

Van 16 augustus tot 23 augustus was het weer zover! We mochten op kamp. De gidsen sloegen dit jaar hun kamp op in Nunspeet. Dit was wel een eindje rijden. Het thema van deze week was “Wie gaat er mee naar de Zuiderzee?”. We hebben onze tenten en keukens op zaterdag opgebouwd. Zondag hebben we een leuke fiets tocht gedaan. We fietsen een deel over de Veluwe en kwamen ook een zandverstuiving tegen.

Lees meer: Zomerkamp 2014

Gidsen behalen 8e en 12e plaats bij RSW

11 t/m 13 april vonden in de Stiphoutse bossen de Regionale Scoutingwedstrijden (RSW) plaats met als thema Pirates. Tijdens dit weekend kampeerden ruim 200 Scouts (36 teams) in de leeftijd van 10-15 jaar uit de regio Helmond, volledig zelfstandig in de bossen. In wedstrijdverband, waarbij ze beoordeeld werden op sport, spel, samenwerking en echte Scoutingactiviteiten.

Lees meer: Gidsen behalen 8e en 12e plaats bij RSW

Nieuwe Site Gidsen

Wie zijn Gidsen?

Gidsen zijn meiden tussen de 10 en 14 jaar en draaien groep op zaterdagmiddag van 14:00 tot 16:00 uur.

Wat doe je bij de Gidsen?

Bij de Gidsen doe je van alles. Hierbij valt te denken aan bosspelen, tochten, knutselen, toneel, koken, etc. Daarnaast gaan de Gidsen in de zomer net als de andere speltakken ook op kamp. Ze

Lees meer: Nieuwe Site Gidsen

UST_Houtbewerking_en_stoken.png