Nieuwe Site Kabouter-Welpen

Nieuwe Site Kabouterwelpen

Wie zijn de Kabouterwelpen?

Kabouterwelpen zijn meisjes tussen de 7 en 10 jaar. Elke zaterdagmiddag komen zij samen om te spelen in jungle. Zij draaien groep van 14.00-16.00.

We gaan weer naar de jungle!

Een aantal jaren geleden zaten wij iedere zaterdag in Bambilië. Sindsdien zijn wij overgestapt naar de Jungle. Ook nu weer hebben wij als leiding allemaal andere namen. Deze namen zul je

misschien wel kennen uit de films van Jungle Book. We doen niet elke week iets wat met de jungle te maken heeft maar proberen er wel leuke dingen mee te doen.

Wat doe je nou eigenlijk bij Scouting?

Nou, eigenlijk van alles. Maar wat je ook doet, je houdt je altijd aan de Scoutingafspraken. Dat beloof je als je een Kabouterwelp wordt. Je belooft iedereen te helpen waar je maar kan, eerlijk en vriendelijk te zijn en vol te houden. En ook nog goed voor de natuur te zorgen. Poeh! Dat is een heleboel. Maar bij Scouting leer je het vanzelf. En het is nog leuk ook. Reken daar maar op! Elke zaterdag wordt gevuld met een ander programma, zoals knutselen, naar de bossen, spelletjes spelen en af en toe een uitstapje.

Op kamp!

Een keer per jaar gaan alle Scouts op kamp, dus ook de Kabouterwelpen. Dan slaap met je z'n allen in een clubhuis of het gebouw van een andere Scoutinggroep. Je leert elkaar goed kennen en beleeft extra speciale avonturen. Misschien is er wel een groot kampvuur.

Meer informatie?

Voor meer informatie over de Kabouterwelpen kun je een kijkje nemen op deze website of contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..