Scouting mierlo-hout vliegt over.

Op een hele zonnige zaterdagmiddag 24 september vlogen er maar liefst 38 scouts over van de ene naar de andere groep. De commissie overvliegen had er voor gezorgd dat er wel wat obstakels genomen moesten worden om zeker te weten dat de betreffende scout wel echt wilde overvliegen. Na een stormbaan werden de overvliegers door leden van de bestaande groep op een brancard naar de kantelmuur gebracht. En als je die muur had gehad stond er aan de andere kant je nieuwe groep te wachten. En hoe ouder de overvliegers werden hoe lastiger dat werd. Niet alleen werd de brancard steeds zwaarder maar ook werd er besloten dat er best een emmertje water gegooid kon worden. Het was immers heerlijk weer. Wij wensen alle scouts heel veel plezier in hun nieuwe groep.