Expressie.png
Avonturier.png

Verkenner dag en nacht

Afgelopen weekend hebben we met onze groep een tocht gelopen en daarna overnacht op de scoutingboerderij in Mierlo-hout.

De frisse neus overdag, gevolgd voor tafelfriet en een brute film, zorgden er voor dat de Verkenners goed konden slapen.

Het was weer een leuk weekend, op naar de volgende!

Gr. Verkenners

Verkenner-weekend oktober 2014

Dit weekend is het weer zover: het Verkenner-weekend oktober 2014!
Deze keer hebben we wel beschikking over een wifi-boom in onze kampeerboerderij.
Ondanks een beetje natte voeten van het hoge gras, is het nu al een super weekend. Vanmiddag gaan we nog een gps-tocht lopen en lekker eten bij een of andere clown :).

We houden jullie op de hoogte!

Scoutgroet,
de Verkenners

Samen broodje knakworst eten

Nieuwe Site Verkenners

Wie zijn de Verkenners?

Verkenners zijn jongens tussen de 10 en 14 jaar en draaien groep op zaterdagmiddag van 14:00 tot 16:00 uur. Een verkennersgroep is verdeeld in een aantal groepen, patrouilles. Elke patrouille heeft een jongen die daar de verantwoording heeft, de patrouille leider, en zijn assistent, de assistent patrouilleleider.

Lees meer: Nieuwe Site Verkenners

UST_Tochttechnieken.png